Point Avenue | Пловдив

Глътка свеж въздух,

предлагаща удобство,

стил и достъпност.

ВЕЧЕ С АКТ 16

 

Point Avenue | Пловдив

Иконичен дизайн с
класически привкус,
сега модерен дом за Вас

Сградата ще е завършена юни 2022 г.

Point Avenue | Пловдив

Най-добрият момент 
да притежавате апартамент 
в центъра на Пловдив

100% осигурено финансиране

Апартаменти

Point Avenue е жилищна сграда с иконичен дизайн, разположена в сърцето на град Пловдив и в непосредствена близост до всички емблематични за града забележителности и локации като - градската градина, пеещи фонтани, търговски център Мол Марково тепе, Национална търговска гимназия, Гимназия по вътрешна архитектура и дървообработване, хълм Бунарджика, Младежки хълм и много други. 

Високите тавани и актуалния за последните години индустриален стил позволяват реализирането на първите по рода си "Лофт" жилища в града.

Point Avenue се състои от 83 апартамента, които са разпределени на 5 жилищни етажа. За удобството на живущите са осигурени 83 подземни гаражи, както и 38 надземни паркоместа. 

СГРАДАТА Е С АКТ 16

Брой апартаменти – 83  /  Брой етажи – 5  /  Брой гаражи – 83  / Брой паркоместа – 38

 

Виж Апартаментите
point-avenue-about

Визия

“Създаване на оазис на сигурност и спокойствие в забързаното ежедневие на един динамично развиващ се град.”

Ценности

“Комфорт, Стабилност, История, Удобство”

Мисия

“Създаване на модерна жилищна среда, предоставяща удобствата на модерното време и запазваща характера и историята на града.”

Point Avenue

История

Пловдив. Град на художници, поети, артисти и… тютюн. Някога, в началото на миналия век, вървейки по централните улици на Пловдив, мирисът на тютюн бил осезаемо натрапчив. Макар изгубил някогашната си слава на тютюнева столица на България, Пловдив все още пази спомена за славното си промишлено минало - тютюневите складове

Разгледай

История

Днес, в сърцето на оживения Пловдив, ще откриете модерни жилища, предлагащи уединение и комфорт в забързаното ежедневие. Една от най-обсъжданите постройки в Пловдив, собственост на големия тютюнев магнат, Томасян, някога складирала в себе си стотици тонове първокачествен тютюн, изнасян за страните от западна Европа, днес се възражда и се превръща в дом за модерните пловдивчани.

Разгледай

Местоположение

Новини

За нас

Arco Real Estate

Arco Real Estate е част от Arco Vara Group, основана през 1992 г. в Естония. Kомпанията е най-големият доставчик на услуги за имоти в балтийските държави, като развива и експлоатира няколко големи жилищни и мултифункционални проекта на територията на Естония, Латвия и България.

Виж Повече

За Инвеститора

Доша 2018 ЕООД - Реставрация и реконструкция на емблематични сгради с историческо минало.

Виж Повече